Hyra cykel och hjälm

Klubben har ett antal cyklar och hjälmar till uthyrning, för de som provar på, och för de som inte vill köpa egen utrustning omedelbart. Om man har för avsikt att fortsätta med sporten är det både billigare och bättre i längden att köpa egen utrustning. Man får oftast tillbaka mycket av det man betalat för utrustningen om man säljer den vidare senare.

Om du deltagit i vår prova på-verksamhet och vill fortsätta och bli medlem i klubben så bjuder vi på hyra av utrustning vid tre tillfällen.

Under Corona-tider förekommer begränsningar i uthyrning av hjälmar! Ledare och tränare har uppdaterad information.

Avgifter, uthyrning:

Cykel och hjälm: 70:-/gång

Alla avgifter betalas till klubbens Bg-konto 5371-7914 eller till SWISH nummer 123 006 89 65. Skriv för vem och vad det gäller samt de sex första siffrorna i personnumret.

Uppdaterad: 16 MAJ 2020 11:52 Skribent: Håkan Nilsson