SWE-cup

Här samlas information för arrangemanget av SWE-cup / Sverige-Serien i Lerum, 28-29 augusti, 2021.

Alla i klubben som har möjlighet att ställa upp och hjälpa till att arrangera tävlingen måste göra det. Förutom själva tävlingen kommer det också att krävas en arbetsdag helgen innan tävlingen, så att banan är så bra som möjligt. Arbetsdagen kallas till när det närmar sig.

I formuläret nedan anger man vad man kan göra under tävlingen, samt även om det är några tider man inte har möjlighet. Om det råkar vara så att man inte har möjlighet alls så ska man också fylla i det, så att man aktivt måste säga att man inte kan! Man kan välja att få mail med det man fyllt i, eller så visas enbart det "Internet-namn" man angett i tabellen nedan efter max fem minuter för att visa att du har fyllt i formuläret.

Även personer från andra klubbar än Lerum kan anmäla sig som funktionärer. Det uppskattas mycket, då det är svårt att få ihop tillräckligt med funktionärer för två heldagar, och när de flesta så klart inte vill jobba som funktionär hela helgen. I synnerhet personer med sjukvårdskompetens är hett eftertraktade!

Länk till officiell inbjudan

OBSERVERA ATT ANTALET PERSONER NEDAN INTE NÖDVÄNDIGTVIS ÅTERSPEGLAR HUR MÅNGA FUNKTIONÄRER VI HAR, DÅ ÄVEN DE SOM INTE HAR MÖJLIGHET ATT HJÄLPA TILL HAR OMBETTS ATT FYLLA I!

Uppdaterad: 27 JUN 2021 17:46 Skribent: Håkan Nilsson

E-post: info@lerumscykelklub...