BMX Träningen har startat.

14 APR 2016 15:26
Vi mjukstartade med aktiviteterna lite denna vecka och nästa vecka börjar det på allvar enligt följande schema.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:49

Tisdag och Torsdag 18:00-19:00 Mini-Expert. För nybörjare och cyklister upp till c:a 12 år.

Tisdag och Torsdag 19:00-20:00 Pro. För cyklister med lite mer erfarenhet från c:a 12-13 år.

SPECIALTRÄNING

Förutom den ordinarie  träningen så kommer klubben även att erbjuda en träningsgrupp för de lite mer erfarna cyklisterna som har för avsikt att tävla en hel del i år vid Svenska Cupen, SM och NM eller internationellt.

jonas_nm_tt
Gruppen kommer att ledas av Jonas Franzén som är en internationellt erfaren cyklist och själv utbildad av olika internationellt erfarna tränare. Jonas är också en av dom som grundade Lerums CK 2006 och har designat vår ursprungliga bana med stöd av UCI. Vid varje träningstillfälle erbjuds också några av klubbens intresserade föräldratränare att vara med och assistera Jonas i syfte att utbilda sig, få råd och utveckla sig själva som BMX tränare.

Är detta något för er, passa på att kom till banan på måndag så att ni är med från början. Gäller både cyklister och tränar aspiranter.

Första tillfället med tränings och utbildningsgruppen blir kommande måndag 18/4 mellan kl. 18-19.30 och vi kommer att försöka köra denna träning 1 gång/vecka fortsättningsvis. Nu på måndag kommer rutinerna för detta bestämmas och vi kommer då också att fastställa vilken dag i veckan som passar bäst för alla.

OBS. För att kunna träna på banan och delta i de olika aktiviteterna, glöm inte att medlemsavgift för 2016 skall vara betald och licens beställd och betald hos Svenska Cykelförbundet.

VÄLKOMNA

Hans, German, Johan, Andreas och Mats