Kallelse till ledarträff 5/4 kl. 18:00

30 MAR 2016 19:03
Våren är på gång och många verkar sugna på att börja cykla BMX. Banansvarige, Hans Pettersson, meddelar att han med flera jobbade med paddning/saltning vid några tillfällen förra veckan och det skall snart vara cyklingsbart. Startkullen väntar på ny beläggning och service på startgrinden, men detta är på gång.
För att vi skall kunna köra igång med en vettig träningsverksamhet i vår behövs ytterligare några saker åtgärdas.
  • Skapad: 30 MAR 2016 19:03

Först behöver vi organisera upp några team som gemensamt tar träningsansvaret för de olika grupperna. Våra rutinerade cyklister och deras föräldrar ( ledare) behöver kompletteras med de nya cyklister som tillkom förra året samt deras engagerade föräldrar som behövs aktiva i verksamheten på olika sätt.

Alla intresserade av ledarbiten träffas nere på banan 5/4 kl. 18:00 för att diskutera fram metoder och organisation för årets träningar. Mats Hvit är vår BMX ansvarige och roddar detta möte.

En annan förutsättning för att köra på banan är att man är medlem och att medlemsavgiften är betald.

En betald tävlingslicens (försäkring ) hos SCF behövs också.

Har ni inte fått en faktura angående medlemsavgiften, hör av er till Janne på This is a mailto link så ordnar vi det. Licensen söks hos SCF direkt. Info om det under senaste BMX-nyheter på hemsidan.

Får ni inte till det med licensen, hör av er till Janne.

Skribent: Jan Franzén