Höstavslutning BMX på Lerums BMX bana

15 OKT 2015 19:31
Igår, söndagen den 15/11, avslutades den schemalagda BMX verksamheten för i år. Vi träffades nere på Lessudden där barnen/ungdomarna inledde med lite bankörning medan övriga medlemmar/föräldrar samlades för ett litet möte i Less lokaler.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:49

På mötet framkom bl.a att verksamheten, som ökat i antalet medlemmar och aktiva i år, behöver fler deltagande ledare för att fungera, så har ni någon erfarenhet eller kompetens som kan vara till nytta för föreningen är det bara att anmäla ert intresse till någon i styrelsen.

Efter mötet blev det korvgrillning till lunch och sedan en skojtävling för cyklisterna.

Under lunchen passade även ansvarig för höstens BMX-skola, Markus Karlsson, på att dela ut diplom till deltagarna.

Vi tackar alla deltagare för ert engagemang och önskar er en fortsatt bra vinter.

Träningarna på banan fortsätter dock så länge vädret gör det möjligt, även om det inte är organiserat. Meddelande om aktiviteter publiceras på facebook och också senare med eventuella vinteraktiviteter.

Styrelsen Lerums CK

LCK_avslutning_2