Hoppa till sidans innehåll

Lerum Global Corona BMX Challenge


Nu anordnar jag (Håkan Nilsson) på eget bevåg en global skoj-tävling i BMX-race under resten av maj månad 2020. Huvudsyftet är att öka mängden cykling och att ka kul! Hela världens BMX-race-cyklister kan vara med!

Regler:

  • Följ regler och rekommendationer m.a.p. Corona!
  • Kör 4 separata helvarv med transponder-tidtagning från gate till mål, och skicka in dina tider från dessa i formuläret nedan. Dessa varv ska köras i en följd, med tillräcklig/valfri vila emellan. Har egna banan inget transpondersystem får man snällt fråga om man får köra på någon bana som har det (med fokus på Corona-säkerhet och vanlig säkerhet). Transponder-noggrannhet krävs (tusendelar)!
  • Man kan deltaga med så många försök man vill (ett försök motsvarar fyra efterföljande helvarv enligt ovanstående punkt). Chansen att komma högre i resultatlistan ökar med antalet försök! Alla försök kommer att finnas med i resultatlistan.
  • Säkerheten går alltid först! Snabbast kanske inte vinner! Den som inte tar sig i mål vinner definitivt inte. Man kör på egen risk, och följer lokala säkerhetsföreskrifter!
  • Var ärlig!
  • Felaktigt inmatade uppgifter kan leda till att försöket stryks. Tider anges i sekunder och tusendelar (tre decimaler, inklusive eventuell nolla på slutet), med punkt som decimaltecken.
  • Håll uppsikt här för uppdatering/komplettering av regler.

Cafe kan finnas! Man fixar själv kaffe/te/saft, kakor, m.m. (hembakt är godast!), och betalar in en lämplig summa för detta till Lerums Cykelklubbs SWISH: 123 006 89 65. Åskådare måste dock se till att totala antalet personer på varje lokalt evenemang inte överstiger lokala regler för Corona!

Den bästa tiden i varje försök kommer inte att användas för resultat, utan för att normalisera de övriga tiderna så att alla kan vara med i samma klass oavsett ålder, kön, erfarenhet, fart, körstil, färg på eker-nipplar, eller bana! Man har maj månad på sig att utföra ovanstående, sedan sammanställer jag ett resultat som anslås via länk i vänsterkolumnen på denna sida. Det kan komma uppdateringar i vår FB-grupp efter hand.

SWISH: 123 006 89 65
Bankgiro: 5371-7914

SAMARBETSPARTNERS

SPB

Postadress:
Lerums CK - Cykel
Åsa Glans, Samuel Bagges Väg 30
44332 Lerum

Besöksadress:
Seglarvägen
44330 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link