Vinterträning i Vallens BMX-hall

Förädla vinterns lördagsträningar genom att hänga med till Vallens BMX-hall!

Klubben har bokat fyra tillfällen under vintern 2019-2020, lördagarna 9/11, 7/12, 25/1 och 22/2. Vi har hallen 10:00-15:00. Samåkning från Lerum 07:45, och hemkomst senast 17:15.

Kostnaden för hyra av hallen måste täckas av deltagarna. Vi siktar på 20 deltagare, och i och med det en kostnad på 100:- per cyklist och tillfälle. Vi vill att man nu direkt anmäler sig till (och betalar för) de tillfällen man tänker följa med. Får vi inte ihop 20 deltagare vid något av tillfällena så kommer vi att bjuda in andra klubbar, och då kan det vara kört att få plats om man kommer på senare att man vill följa med.

Tiden vi har tillgång till hallen kommer att delas upp i grupper efter nivå. Exempelvis inleder vi med gemensam uppvärmning, följt av pass för de nyare åkarna, följt av pass för de mer erfarna åkarna, följt av pass för de nyare åkarna, följt av pass för de mer erfarna åkarna, följt av fri gemensam åkning. Åtminstone passen för de nyare åkarna kommer att vara planerade av tränare.

Mat och dryck tar man med själv, och äta får man göra när man har paus. Det finns ett litet pentry (med kaffekokare, två plattor, kyl och mikro), matplats (ett bord med några stolar), toalett och dusch. Samåkning ordnar man själv. Gemensam avfärd från vår egen bana 07:45 är ett alternativ, men ingen nödvändighet.

Betala 100:- per deltagande cyklist och tillfälle, via Swish (123 006 89 65) eller Bankgiro (5371-7914), ladda upp en bild på inbetalningen och skriv in övrig information i foruläret nedan. Sedan är vinterns höjdpunkter inplanerade!

För bästa utväxling på detta är man så klart med på alla lördagsträningar i Lerum under vintern, så man är i form när vi kör i Vallens BMX-hall!

För den som vill så går det säkerligen att boka boende på Vallens Säteri, och köra själv även på söndagen (om banan inte är bokad, och mot Vallens ordinarie prissättning). På gården finns det även möjlighet att bo över med husvagn/husbil med el. Det ordnar man i så fall helt själv.