PROVA PÅ BMX RACING

Vi kör prova-på beroende på efterfrågan. Maila This is a mailto link för att visa intresse och för att få svar om möjligheter och tider.

Prova-på börjar normalt 17:30, så att de nya får en halvtimme innan 18-gruppen kör igång sin träning.

Det kostar 70:- per gång, och då ingår cykel, hjälm (först till kvarn, eller att man får dela med någon annan) och försäkring. Heltäckande klädsel och handskar med långa fingrar måste man ha med och på. Är man under 14 år måste man ha målsman med sig. För att veta om det blir några som kommer måste intresserade meddela sig till This is a mailto link.

Tre gånger kan man prova på. Sedan får man bestämma sig om man vill fortsätta. I så fall får man betala medlemsavgift och licens (krävs även för träning, för försäkring). De tre första gångerna som medlem kan man låna cykel och hjälm gratis. Sedan kostar det 70:- per gång, eller så köper man eget och då är det ingen avgift för träningarna.

Vi ställer in vid mycket regn under dagen. Vi lägger i så fall ut en notis i Facebook-gruppen senast två timmar innan start.

VÄLKOMNA

Uppdaterad: 09 MAJ 2017 14:51