Tävlingsträningar

Lerums Cykelklubb bjuder in till tävlingsträning torsdag 24/5 2018, där alla kan vara med och träna under tävlingsformer. Nybörjare kan prova på hur en tävling går till. Erfarna cyklister får mer tävlingsträning.

Läs mer i inbjudan.

Anmälan görs i formuläret nedan senast lördag 19/5 till en kostnad av 50:- per cyklist. Efteranmälan görs även det i formuläret nedan senast onsdag 23/5, 16:00 till en kostnad av 100:- per cyklist (efter detta klockslag accepteras inga fler anmälningar). Respektive avgift betalas in via swish 1230068965 eller bankgiro 5371-7914 innan formuläret fylls i  (ange "TrTä" och namn som meddelande - exempelvis "TrTäHåkanNilsson"), och bild på att betalningen har utförts laddas upp i början av formuläret. Anmälan utan bild som visar att betalningen har utförts är ogiltig, och tas bort.

Observera att en lagledare för varje klubb måste registrera sina cyklister i sekretariatet på tävlingsdagen klockan 18:00. Detta för att listorna ska överensstämma med de som är på plats. De som inte är registrerade då måste strykas för att vi ska hinna utföra tävlingen. Listan på anmälda från respektive klubb skickas till respektive klubb efter att efteranmälningstiden gått ut.

Ovanstående anmälningsförfarande har tillkommit för att underlätta för sekretariatet samt att vi skall kunna hålla tidsschemat. Ingen anmälan och betalning kan ske på tävlingsplatsen - bara registrering av de som redan anmält sig och betalat enligt ovanstående!