Tävlingsträningar

INBJUDAN TILL TÄVLINGSTRÄNING I LERUM TISDAG 25 JUNI 2019:

Tävlingsträningarna är ett antal fristående bmx-tävlingar i Lerum där alla kan vara med och cykla. Målsättningen är cyklister och åskådare skall ha en underhållande kväll med go stämning och roliga race. Nybörjare kan prova på hur en tävling går till. Erfarna cyklister får fler tävlingstillfällen.

KLASSINDELNING:

Pojkar och Flickor -6år, 7-8år, 9-10 år, 11-12 år, 13-14 år, 15+ ( Könsneutrala klasser)
Cruiser herr och dam
Klasserna kan komma att ändras för att få till bra startfält.

REGLEMENTE:

Tävlingarna arrangeras enligt UCI´s reglemente med tillägg svenska avvikelser. Spd-pedaler får ej användas i klasserna upp till och med 12 år.
För klasser till och med 10 år: Inget kval. 3 lottade heat samt lottade finaler för alla i dessa klasser.
Pro-sektion används inte.

PRISER:

Klasser upp till 12år: Medaljer till alla.
Övriga klasser: Ära och berömmelse.

TIDSSCHEMA:

17:30-18:10

Registrering (OBS anmälan och betalning skall vara gjord enligt nedan Ingen anmälan på plats)

Grindträning

Första start

ANMÄLAN, BETALNING OCH REGISTRERING:

Anmälan för alla deltagare, från alla föreningar, görs i formuläret nedan senast söndag 23 juni till en kostnad av 50:- per cyklist. INGEN EFTERANMÄLAN! Avgiften betalas in via swish 1230068965 eller bankgiro 5371-7914 innan formuläret fylls i  (ange "TäTr" och namn som meddelande - exempelvis "TäTrFörnamnEfternamn"), och bild på att betalningen har utförts laddas upp i början av formuläret. Anmälan utan bild som visar att betalningen har utförts är ogiltig, och tas bort.

Observera att en lagledare för varje klubb även måste registrera sina cyklister i sekretariatet på tävlingsdagen. Detta för att listorna ska överensstämma med de som är på plats. De som inte är registrerade då måste strykas för att vi ska hinna utföra tävlingen. Respektive lagledare kontaktar This is a mailto link senast sista anmälningsdag, för att få listan på deltagare skickad till sig efter sista anmälan.

Ovanstående anmälningsförfarande har tillkommit för att underlätta för sekretariatet samt att vi skall kunna hålla tidsschemat. Ingen anmälan och betalning kan ske på tävlingsplatsen - bara registrering av de som redan anmält sig och betalat enligt ovanstående!

Vägbeskrivning:  Seglarvägen  433 30 Lerum

Tävlingsledare: Mats Hvit, 0705-081407  This is a mailto link