Succe cup

Succe cup anordnas för 19:e gången 10-12 maj 2018. Det är ett perfekt tillfälle att skaffa sig mycket erfarenhet av tävling och att cykla på olika banor - tre dagar och tre olika banor!

Klicka här för att se den officiella inbjudan och reglementet!

Medlemmar i Lerums Cykelklubb fyller i nedanstående uppgifter så att klubben kan göra en gemensam anmälan.

Direkt i anslutning till anmälan ska startavgiften betalas in på klubben BG: 5371-7914. Vi kör på att svenska och norska kronor är lika mycket värda. Glöm inte att ange vem som betalar, och för "Succe".

Sista datum för anmälan och betalning är 19 april 2018, så att klubben hinner betala in i tid.

Boende och transport ordnar (eller samordnar) var och en själv. Se den officiella inbjudan på länken ovan. Familjerna Pettersson och Nilsson har bokat rum på Scandic Fredrikstad.

OBS! licens för utlandstävling krävs. Om man inte begärt det från början får man gå in och komplettera.